ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Metricon Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του πετρελαίου και όχι μόνο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από το 2009. Η Metricon Α.Ε. είναι μία εταιρεία software και hardware που αναπτύσσει λύσεις σε παγκόσμια προβλήματα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Κύριος στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε και να παρέχουμε πρωτοποριακές λύσεις υψηλής ποιότητας για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ (SOFTWARE & HARDWARE)

Στη Metricon Α.Ε. θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικές τεχνολογικές λύσεις είτε αυτές είναι μέσω κάποιας υπηρεσίας είτε είναι μέσω κάποιου προϊόντος. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη δικού μας υλικολογισμικού.

Το λογισμικό μας γράφεται σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού ανάλογα τις ανάγκες του κάθε πρότζεκτ που θέλουμε να υλοποιήσουμε, κάποιες από αυτές είναι η C, η C++, Java SE-Java EE, η Rust και Go. Επίσης χρησιμοποιείται μία ευρεία βάση δεδομένων.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στη Metricon Α.Ε. πιστεύουμε ότι η κατασκευή υλικολογισμικού είναι μία δημιουργική διαδικασία και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να μεγιστοποιούμε την δημιουργικότητά μας μέσω διαφόρων συνεργασιών όπως με διάφορα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) καθώς και με το Εθνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας (ΕΙΜ).

ΠIΣTOΠOIHMENOI ME ISO

Στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας η διασφάλιση της ποιότητας είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία. Για τον λόγο αυτό η Metricon Α.Ε. έλαβε μέτρα και διασφάλισε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Ως μέρος της προσπάθειας αυτής η Metricon Α.Ε. πιστοποιήθηκε με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ISO 9001 : 2015 και ISO EN 17025 :2017.